Kva leitar du etter?

62b53573 09f4 460f 877b 12b4b3f79d9f

Lågare poengsatsar og nye kanalar i TV-pakken

30.03.2023

Telia har redusert poengsatsane for HBO Max og Eurosport, slik at du får plass til enda meir innhald i Valmenyen.

Frå 8. mars reduserte Telia poengsatsen på HBO Max frå 40 til 30 poeng. I tillegg kan du no velje inn Eurosport-pakken for 10 poeng i staden for 20.

Dersom du har desse pakkane frå før blir poenga frigitt, slik at du kan velje inn meir spennande innhald i TV-pakken frå Valmenyen.

Devices 8

Sjå det du vil, der du vil, når du vil.

Vi har òg gleda av å presentere tre nye kanalar - Heim TV, Naturkanal1 og TVL. Her får du alt om heim og interiør, friluftsliv, jakt og fiske, reality og dokumentarar.

Heim TV

Heim TV er ein norsk kanal som passar for alle med interesse for bustad, interiør og eigedom. Her får du program som bidreg til å skape inspirasjon og kunnskap. Få inspirasjon og mot til å tenkje nytt når det skal byggjast, designast eller endrast på utdaterte løysingar, heime eller på hytta.

Naturkanal1

Naturkanal1 er den første TV-kanalen i Noreg for deg som elskar friluftsliv, jakt og fiske. På Naturkanal1 finn du autentisk innhald produsert av friluftsentusiastar, jegerar og sportsfiskarar. Målet deira er å formidle, underhalde og inspirere til berekraftig og fornuftig bruk av naturen.

Dei nye kanalane er allereie inkludert i TV-abonnementet ditt, så her er det berre å kose seg.