Frå tindar til deg.
 
 

FRÅ TINDAR TIL STRAUM

Vi held til mellom sunnmørske fjell og tindar. Difor kallar vi straum-produkta våre Tindekraft. Vi gir deg enkle straumprodukt til konkurransedyktige prisar.

 
 
 
 

FRÅ TINDAR TIL DIGITAL-TV

Vi gir deg digital-TV med krystallklare bilete og HD-kvalitet i ei rekkje kanalar. Vi samarbeider med kvalitetsleverandøren Get slik at du kan velje mellom ei rekkje spanande kanalar. Du får filmleige rett frå fjernkontrollen og mulegheit for HD-boks med pause, spole og opptaksfunksjon.
Føreset breiband via fiber/kabel hos oss.

 
 
 
 

FRÅ TINDAR TIL BREIBANDSTELEFONI

Med breibandstelefoni hos oss ringjer du gratis til alle fasttelefonar i Noreg. I tillegg får du rimelege takstar for både mobil- og fasttelefon i inn- og utland. Det er ein føresetnad at du har breiband hos oss.

 
 
 
 

FRÅ TINDAR TIL BREIBAND

Med breiband hos oss får du stabil tilknyting til internett med høg kapasitet tilpassa behova dine. Vi tilbyr breiband over ADSL, VDSL, SHDSL, fiber/kabel og radio.

 
 
 

Frå tindar til deg!

Vi gir deg straum, breiband, telefoni og digital-TV. Alt frå same kjelde.

Gjennom fleire tiår har Tussa forvalta noko av det vakraste som finst rundt oss, vatnet frå tindane våre. Nettopp dette har gitt oss kraft til å skape det du treng for å bruke dei forskjellige produkta i kvardagen din.
 
Vi haustar vatnet, og tek det frå tindar til deg.

 
 
 
 
DI SIDE
 
 
 
 
 
 
 

Gløymt passord?    Registrer brukar

Logg inn med

 
 
phone.png
Kundeservice: 700 46 300