Få tilgang til tusenvis av appar

 
Last ned favorittappane dine frå Google Play Store. Appar som Viaplay*, YouTube, NRK TV og Netflix* er allereie installert på boksen. Dermed har du tilgang til alle tenestene på ein stad.
 
* Tilgang til innhaldet føreset eit aktivt abonnement på tenesten.
 
 

Smooth opptak

 
Med tv-opptak/skylagring* vert alle opptaka dine, uansett eining, lagra automatisk i skya. Alle opptak du gjer på Telia box finn du att på nett-tv, mobil, nettbrett og Apple TV - og omvendt. Ganske smooth.
 
* Tv-opptak/skylagring er ei tilleggsteneste som kostar
99 kr/md.

 
 

Sjå innhald offline

 
Skal du til ein stad utan internettdekning kan du laste ned opptaka dine, eller anna tilgjengeleg innhald frå kanalane og strøymetenestene du har i
tv-pakken din, til offline-modus. Då kan du sjå favorittprogramma dine når du vil og der du vil,
utan å bruke wifi eller mobildata.
 
 
 

Casting av innhald

 
Telia box har innebygd Chromecast. Det gjer at du kan strøyme innhald frå mobil og nettbrett, som YouTube eller Spotify.
 
 

Stemmestyrt fjernkontroll

 
Vert du lei av å trykkje på fjernkontrollen, styrer du han berre med stemma di. Søk til dømes etter innhaldet du ønskjer å sjå ved å prate til fjernkontrollen.
 
 

Lett å finne fram

 
Med eit felles søk på tvers av alt innhald frå alle TV-kanalar, strøymetenester og appar du har lasta ned, finn du raskt fram til det du leiter etter.
 
Klikk på videoen for å så meir om Programguide, Personlige anbefalinger, Fjernkontroll med stemmestyring og Mitt innhold.

 
 

Dette er Telia Play

 
Klikk på videoen for å få vite meir om digital-tv på alle skjermar!