Skreddarsy startpakken

Med digital-tv frå Get får du tildelt poeng som du kan bruke til å velje det innhaldet du vil ha. Dermed kan du i enda større grad skreddarsy startpakken din. Byt ut kanalar du ikkje er interessert i med nye strøymetenester og filmbibliotek, eller oppdag nye kanalar. Vel så ofte du vil - utan ekstra kostnad!

Digital-tilbodet START og FAMILIE
I grunntilbodet START har du 50 poeng til disposisjon. Det vil seie at du har 12 faste kanalar pluss 50 poeng som du kan bruke til  å velje inn kanalar og tenester du ønskjer. Har du oppgradert til abonnementet FAMILIE får du 110 poeng til disposisjon slik at du kan velje inn enda fleire kanalar og tenester i startpakken din.
 
Ordinære kanalar i valmenyen er 1 poeng. Utvalde sportskanalar og filmleigetenester frå 5 poeng. Kanalpakken med 14 Eurosportkanalar er 20 poeng og HBO Nordic er 40 poeng, Viaplay er 45 poeng.
 
 
Get Kanalveger i Tussa sin kundeapp og på Tussa Di side
Skreddarsy startpakken din ved å logge inn i Tussa kundeapp eller på Tussa Di side og bruke kanalveljaren til Get. Han er enkel å bruke, og du ser tydeleg kva du har av kanalar og tenester til ei kvar tid, og kva du kan velje å ha i startpakken din.
 
Det er heilt utan kostnad å nytte kanalarveljaren, og du kan skifte kanalar og tenster så ofte du vil!
 
 
Get si strøymeteneste - Get TV
Med Get TV kan du sjå tv, sport, filmar og seriar i nettlesaren på pc/Mac, eller med app på nettbrett, mobil og Apple TV 4. Følg med på live-tv, eller sjå favorittane dine frå veke/månads-arkivet. Tenesta har støtte for både Chromecast og AirPlay.
 
 
 
Slik finn du innhald frå filmleigetenester du har valt inn i startpakken din:
  • På Get-boksen i menyen Filmleige/Play
  • I Get tv-app i menyane FILMAR og SERIAR
  • I Get nett-tv i menyane FILMAR og SERIAR
 
Alle kanalar du har valt inn finn du i kanallista.  Her finn du oversikt over kanalliste (link til Get.no)
 
 

Poengoversikt

Poenga du må bruke for å velje kanalen eller tenesta står oppgitt i den kvite ruta. Klikk på bileta for å lese.
 
Tenestene Cirkus og HBO Nordic kan også bestillast som månadsabonnement. Som abonnement kostar Cirkus kr 49,- pr. md. og HBO Nordic kr 109,- pr. md.
 
Viasat Sport-kanalen finn du fortsatt i premiuminnhaldet Get Viasat Premium og Viasat Sport om du ønskjer abonnement på dei.
 

For deg som elskar sport

Mest glad i filmar og seriar?

Get strøymeteneste

No kan du velje inn sportskanalar
i startpakken som du tidlegare måtte betale for
Spennande filmleigetenester som Viaplay, C More, HBO Nordic, Filmfavoritter, Cirkus, Curio og mykje meir får du no inkludert i Start
Med Get si nye strøymeteneste kan du sjå tv, sport, filmar og seriar på pc/Mac, eller med app på Apple TV, nettbrett og mobil. Følg med på live-tv, eller sjå favorittane dine frå arkivet.